Gebruikerstraining

  • U leert vlot werken met FileMaker Pro/Go
  • U krijgt de basisfunctionaliteiten onder de knie
  • U beheerst de bedieningspanelen en menu’s
  • U kunt vlot data zoeken en verwerken

€ 375,-

Inschrijven
Duur: 1 dag
Score:     

Eerstkomende sessie:

nov
07
2017
9.30u tot 16.30u
Gent

Programma:

Tijdens deze training van een volledige dag leren we u werken met alle basisfunctionaliteiten van een bestaande FileMaker Pro/Go-toepassing.

U leert:

  • de menu’s en bedieningspanelen van de FileMaker Pro/Go-interface te gebruiken
  • binnen een bestaande database te navigeren, records te beheren, nieuwe records aan te maken, records te bewerken of te verwijderen
  • een zoekopdracht uit te voeren, deze te verfijnen en filters te gebruiken
  • records af te drukken
  • data te exporteren
  • een bestand te delen met enkele collega’s.

 

Daarnaast geven we u ook een overzicht van het productassortiment van FileMaker en leggen we uit hoe de verschillende producten zich tegenover elkaar verhouden. Op die manier krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden van elke oplossing.

Naast de basisbeginselen ligt het accent op het vlot leren werken met om het even welke FileMaker Pro/Go toepassing en het beheersen van de meest gebruikte functionaliteiten.

Doelgroep:

Deze opleiding is bedoeld voor wie nog geen ervaring heeft met het gebruik van een FileMaker-toepassing en voor wie nog beter wil leren werken met zijn nieuwe FileMaker-toepassing.

Voorkennis:

Voor deze opleiding vragen wij alleen een algemene werkervaring met kantoortoepassingen, zoals tekstverwerking en spreadsheets.

Vervolgtraining:

Deze opleiding kan worden gecombineerd met de opleiding ‘Ontwikkelen in FileMaker - Beginners’ waar u leert hoe u een basisdatabase-toepassing kunt opzetten.
Deelnemers combineren vaak beide opleidingen omdat ze in staat willen zijn om zelf hun toepassing aan te passen, vooral functioneel en op het gebied van lay-out

Trainer:

Loïc Eeckhout is Certified FileMaker-ontwikkelaar bij Lesterius en lesgever bij FM Universities in België. Hij geeft zowel de gebruikerstraining als de volledige reeks trainingen ‘Ontwikkelen in FileMaker’.

Als ontwikkelaar heeft hij geleerd om grote projecten te beheren en is hij pas tevreden als de gebruikers van zijn toepassing er vlot mee kunnen werken. Door steeds verschillende projecten te ontwikkelen, heeft hij geleerd hoe gebruikers denken en werken en kan hij als geen ander daarop inspelen.

Prijs:

€ 375 voor een volledige dag, inclusief computer-gebruik, consumpties en lunch.
Indien u zich meteen ook inschrijft voor de opleiding van één dag ‘Ontwikkelen in FileMaker - Beginners’, dan is de inschrijvingsprijs per dag € 340 in plaats van € 375.

Praktisch

Deze opleiding wordt gegeven in onze kantoren in Gent (België) of Almere (Nederland) en duurt een volledige dag van 9.30 tot 16.30 u. Tussen de middag wordt in een broodjeslunch voorzien.
We kunnen voor een iMac zorgen, maar u kunt desgewenst ook uw eigen laptop meebrengen. We vragen alleen dat u op uw laptop een gebruikerslicentie hebt of dat een proefversie van FileMaker 15 Pro op uw laptop geïnstalleerd is.
Deze opleiding wordt altijd samen met de opleiding ‘Ontwikkelen in FileMaker - Beginners’ georganiseerd, zodat u beide kunt combineren tot een tweedaagse training. De deelname aan elke opleiding afzonderlijk is natuurlijk ook mogelijk.

Inschrijven

Datum & Plaats

Deelnemer 1

Ik breng zelf mijn draagbare computer mee met de gevraagde software
Gelieve een iMac voor mij ter beschikking te stellen

Voeg nog een deelnemer toe +

Facturatie gegevens

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics