1-op-1 training

  • U hebt specifieke vragen over FileMaker
  • De nieuwste functionaliteiten van FileMaker zijn u onbekend
  • U wenst begeleiding bij uw FileMaker ontwikkeling
  • Bepaalde onderdelen van FileMaker wilt u nog verder ontdekken

Programma:

Op deze dag kiest u zelf welke onderdelen er aan bod komen. Dit kan gaan over advies bij het ontwikkelen voor een iPhone/iPad toepassing of met wat u rekening moet houden bij het ontwikkelen voor FileMaker WebDirect. Wellicht wilt u problemen in uw huidige database bespreken en samen met ons oplossen. Of nieuwe technieken introduceren. Er kunnen uiteraard ook onderdelen van onze klassikale training aan bod komen. Een 1-op-1 training is ook ideaal als u nog niet de nieuwste versie van FileMaker gebruikt.

Laat u ons op voorhand weten wat u graag zou willen leren op deze dag? Dan kunnen wij de meest geschikte expert inplannen. Een 1-op-1 training kan op locatie of bij ons op kantoor in Gent (België) of Almere (Nederland) gegeven worden.

Planning:

Hieronder vindt u een aantal dagen waarop u zich kan inschrijven, maar zelfs al vindt u geen gepaste datum, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen vinden we wel een geschikte datum.

Doelgroep:

Iedereen die zijn/haar FileMaker-kennis wilt verder uitbreiden.

Trainer:

Loïc Eeckhout is Certified FileMaker-ontwikkelaar bij Lesterius en lesgever bij FM Universities in België. Hij geeft zowel de gebruikerstraining als de volledige reeks trainingen ‘Ontwikkelen in FileMaker’.
Als ontwikkelaar is hij pas tevreden als de gebruikers van zijn toepassing er vlot mee kunnen werken. In de loop van de jaren heeft hij geleerd hoe gebruikers denken en werken en kan hij als geen ander daarop inspelen.

Prijs:

€ 900 voor één dag. 

Praktisch

Deze opleiding wordt gegeven in onze kantoren in Gent (België) of Almere (Nederland) of ter plaatse bij u en duurt een volledige dag van 9.30 u tot 17.00u. Tijdens de middag wordt er een broodjeslunch voorzien (indien de opleiding bij ons op kantoor doorgaat).
We kunnen voor een iMac zorgen, maar u kunt desgewenst ook uw eigen laptop meebrengen. We vragen alleen dat u op uw laptop een gebruikerslicentie hebt of dat een proefversie van FileMaker 16 Pro op uw laptop geïnstalleerd is.

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics