Trainingen

Voor zij die zelf willen leren ontwikkelen in FileMaker, bieden we verschillende trainingen en trajecten aan, bestaande uit sessies van één à twee dagen. U leert FileMaker te gebruiken, te ontwikkelen tot op een professioneel niveau, uw FileMaker databases op het web te publiceren, ...
U kan kiezen welke training het best voldoet aan uw noden.

JSON - RESTful API - FileMaker Data API

Deze sessie toont u hoe u het best een RESTful API integreert en hoe je de FileMaker Data API kunt gebruiken. U ontdekt ook het gebruik van JSON, cURL en het HTTP-protocol. Zo leert u webservices te integreren in uw FileMaker applicatie.

Lees meer

Gebruikerstraining

Hoe gebruikt u optimaal FileMaker? Tijdens deze sessie van 1 dag leren we u aan om de bedieningspanelen en menu’s van FileMaker te gebruiken, vlot data te verwerken en zoekopdrachten uit te voeren. Leer vlot werken met FileMaker en bekom zo een aanzienlijk productiviteitswinst.    

 

Bekijk de inhoud van deze training

Ontwikkelen in FileMaker Beginners

De kern van onze opleidingen is erop gericht u te leren ontwikkelen in FileMaker.
Er zijn verschillende opleidingsniveaus beschikbaar, naargelang u enkel een bestaande applicatie wilt kunnen aanpassen, zelf een eenvoudige applicatie wilt kunnen ontwikkelen of op termijn zelf FileMaker-programmeur wilt worden.

Bekijk alvast de beginnerstraining

Ontwikkelen in FileMaker Gevorderden

Voor wie zelf wilt kunnen ontwikkelen in FileMaker hebben we een volledig traject van 6 dagen verdeeld over 4 verschillende opleidingen.

Het tweede niveau na 'Beginners' is 'Gevorderden'. In deze tweedaagse opleiding leert u zelfstandig een relatief eenvoudige toepassing te ontwikkelen.

Lees meer

Ontwikkelen in FileMaker Mobile training

FileMaker Go is een tool die exclusief gericht is op mobiel gebruik. We leren u om ermee te ontwikkelen, maar ook om FileMaker Pro-applicaties mobiel toegankelijk te maken.
Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de noden voor het ontwikkelen van een mobiele interface.

 

Ontdek deze training
Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics