Trainingen

Voor zij die zelf willen leren ontwikkelen in FileMaker, bieden we verschillende trainingen en trajecten aan, bestaande uit sessies van één à twee dagen. U leert FileMaker te gebruiken, te ontwikkelen tot op een professioneel niveau, uw FileMaker databases op het web te publiceren, ...
U kan kiezen welke training het best voldoet aan uw noden.

Ontwikkelen in FileMaker Gevorderden

Voor wie zelf wilt kunnen ontwikkelen in FileMaker hebben we een volledig traject van 6 dagen verdeeld over 4 verschillende opleidingen.

Het tweede niveau na 'Beginners' is 'Gevorderden'. In deze tweedaagse opleiding leert u zelfstandig een relatief eenvoudige toepassing te ontwikkelen.

Lees meer

JSON - RESTful API - FileMaker Data API

Deze sessie toont u hoe u het best een RESTful API integreert en hoe je de FileMaker Data API kunt gebruiken. U ontdekt ook het gebruik van JSON, cURL en het HTTP-protocol. Zo leert u webservices te integreren in uw FileMaker applicatie.

Lees meer

Ontwikkelen in FileMaker Mobile training

FileMaker Go is een tool die exclusief gericht is op mobiel gebruik. We leren u om ermee te ontwikkelen, maar ook om FileMaker Pro-applicaties mobiel toegankelijk te maken.
Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de noden voor het ontwikkelen van een mobiele interface.

 

Ontdek deze training

1-op-1 training

In de 1-op-1 training kiest u zelf de onderwerpen die aan bod komen. Hebt u vragen bij uw zelf-ontwikkelde toepassing? Zijn bepaalde onderdelen van FileMaker u nog onbekend?

Lees verder
Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics