Development & Consultancy

Hoofdactiviteit

FM Universities maakt deel uit van de Lesterius Groep. Binnen deze groep vertegenwoordigt Lesterius de kern van de activiteiten en bestaat de hoofdactiviteit uit het ontwikkelen van toepassingen en het verlenen van advies.

We tellen 18 gecertificeerde FileMaker-ontwikkelaars onder onze medewerkers die actief zijn in drie Europese landen, namelijk België, Nederland en Frankrijk.

Wij ontwikkelen toepassingen op maat in FileMaker. Interne applicaties, webtoepassingen, mobiele applicaties, administratieve beheersystemen die zowel intern als mobiel bereikbaar moeten zijn. 

Co-development

We onderscheiden ons door onze aanpak waarbij het aspect van co-development centraal staat. Wij adviseren u en gaan samen met u aan de slag. Onze ontwikkelaars ontwikkelen bij u ter plaatse en toetsen dagelijks hun ontwikkelingen op de werkvloer. Wat wij ontwikkelen zult u dagelijks gebruiken. We besteden niet alleen veel aandacht aan de technische architectuur, maar ook aan de gebruikersinterface en dus de gebruiksvriendelijkheid van de toepassingen die we ontwikkelen.

We trachten zo dicht mogelijk bij de klant te staan en leren hem hoe de toepassingen die we ontwikkelen werken, en hoe hij deze desgewenst zelf verder kan ontwikkelen.

Het wordt uw toepassing, letterlijk en figuurlijk!

Bezoek onze Lesterius website voor meer info

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics