Coaching

We kunnen samen met u een bepaalde toepassing bekijken waarmee u ontwikkelproblemen ondervindt en u helpen deze problemen op te lossen.

Kennis & Ervaring

Onze ervaren ontwikkelaars kunnen u ook persoonlijk bijstaan. Ze komen bij u ter plaatse en overlopen de knelpunten die u ondervindt. Zij adviseren u hoe u ze kunt oplossen en brengen u mogelijk tot nieuwe inzichten.

Een dag coaching brengt verheldering en maakt het voor u weer mogelijk om voort te kunnen.

Een coachingsessie kan zowel projectgericht als onderwerpspecifiek zijn.

We kunnen samen met u een bepaalde toepassing bekijken waarmee u ontwikkelproblemen ondervindt en u helpen deze problemen op te lossen. We kunnen op uw verzoek ook bepaalde thema’s voorbereiden waarover we u vervolgens een persoonlijke opleiding geven.

Het doel van een coachingsessie is u te helpen. Het is niet de bedoeling dat wij de zaken opnieuw ontwikkelen. U moet er zelf iets van opsteken.

Hebt u problemen en wenst u dat we even in de code duiken, dan kan dit wel. Kunnen we het snel oplossen en u uitleggen hoe we dit juist gedaan hebben, dan doen we dat met plezier.

Een coachingsessie is ideaal als u:

  • De problemen waar u tegenaan loopt snel wilt oplossen
  • Een toepassing die ontwikkeld is in een oudere versie van FileMaker zelf wilt updaten naar een actuele versie, maar toch professionele hulp wenst
  • Zich wilt verdiepen in specifieke thema’s
  • Een professionele opinie wenst over een project dat u wilt ontwikkele
     

Trainers

Binnen de Lesterius Groep zijn 18 gecertificeerde FileMaker-ontwikkelaars actief. Afhankelijk van de problematiek waarmee u kampt, zullen we een van hen naar u doorverwijzen.

Heeft u vragen mbt Coaching?

Misschien kunnen wij u helpen

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics