Company

FM Universities is een divisie van de Lesterius Groep.

Lesterius ontwikkelt oplossingen op maat in FileMaker.
Lesterius is het moederbedrijf en telt een 20-tal FileMaker-ontwikkelaars die actief zijn in België, Nederland en Frankrijk.

Naast de ontwikkeling van toepassingen stelt zich automatisch de nood aan bijkomende diensten zoals hosting, training maar ook add-ons.
Deze diensten werden elk afzonderlijk ondergebracht in een zelfstandige business unit zodat ze zich in alle vrijheid konden ontplooien, maar toch genieten van de synergieën die de groep kan aanbieden.

Voor onze trainingen doen wij een beroep op ontwikkelaars van Lesterius als lesgevers. Niets gaat boven lesgevers die dagelijks in de praktijk staan.

We zijn actief in België, Nederland en Frankrijk. Alle opleidingen werden centraal ontwikkeld volgens de richtlijnen van FileMaker Inc. Per land bieden wij echter een specifiek aanbod aan, inspelend op de behoeften van de lokale markt.

Actief in 3 landen

In elk land waar we actief zijn, hebben we een medewerker die verantwoordelijk is voor de trainingen.
Die medewerkers zijn zelf trainer en vormen samen het team dat de verschillende trainingspakketten ontwikkelt.

  • Voor Nederland: Bart van Baren
  • Voor België: Loïc Eeckhout
  • Voor Frankrijk: David Julot

Workshop

De meeste van onze opleidingen worden als workshop aangeboden. Dat wil zeggen dat er ook heel wat oefeningen worden gemaakt zodat u al doende kunt leren. Bovendien screenen we altijd de behoeften van elke groep deelnemers en schrikken we er niet voor terug de inhoud af te stemmen op de specifieke noden van de groep.

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics