FM Universities is het trainingsinstituut van Lesterius

Wij verzorgen exclusief FileMaker-trainingen. Trainingen op elk niveau. Gebruikerstrainingen, ontwikkelaarstrainingen voor beginners, gevorderden of professionele ontwikkelaars en gespecialiseerde trainingen.

Wij coachen beginnende of meer gevorderde ontwikkelaars die vastlopen in hun project of een helpende hand nodig hebben. Al onze opleidingen worden gegeven door docenten die ook werken als ontwikkelaar bij Lesterius.

Het delen van kennis en ervaring zit in onze genen!

 

FM Universities België biedt voor zijn opleidingen een tussenkomst aan via de KMO-portefeuille aan Vlaamse ondernemers (DV.O221554)

KMO-Portefeuille

FileMaker User

Tijdens deze eendaagse training leren we u werken met alle basisfuncties van een bestaande FileMaker Pro Advanced applicatie.

Bovendien geven we u een overzicht van de FileMaker-producten en leggen we uit wat de relatie is tussen die verschillende producten. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden van iedere oplossing.

Naast de basisbeginselen ligt de focus op de mogelijkheid om eenvoudig met elke FileMaker Pro Advanced applicatie te werken en de meest gebruikte functies te beheersen.

FileMaker Fundamentals

Tijdens deze trainingsdag krijgt u een eerste introductie in het ontwikkelen van een FileMaker Pro Advanced applicatie. U leert hoe u een simpele database applicatie configureert en hoe u deze kunt voorzien van de grafische interface. Alle basisprincipes komen aan bod.

Het accent wordt op het gebruik van layout objecten gelegd.

Als startende ontwikkelaar, beheerst u de basis principes van de configuratie, de aanpassingen in tabellen, velden, layouts en rapporten.

FileMaker Developer

Tijdens deze tweedaagse training, leert u om op een zelfstandige manier een volledige FileMaker applicatie te configureren en te gebruiken.

De focus ligt op het vormgeven van gegevens of data, het ontwikkelen van grafische interfaces en het automatiseren.

FileMaker Problem Solver

Tijdens deze tweedaagse training wordt u omgeschoold tot een echte FileMaker Pro Advanced ontwikkelaar.

U zult samen met anderen een functionele applicatie maken, die alle aspecten van het FileMaker platform dekken (FileMaker Pro Advanced, FileMaker Go, FileMaker Server).

U wordt begeleid van de trainer door de volledige opdracht. De trainer heeft een dubbele functie, die u begeleid en u dwingt om uw grenzen te overschrijden.

Een coach kan u helpen

Een coach kan u helpen

Wij staan bestaande klanten, amateurontwikkelaars en gevorderde ontwikkelaars graag bij. We coachen ze rond bepaalde thema’s, duiken met hen in hun projecten en helpen waar nodig. Onze meest ervaren ontwikkelaars en ons netwerk staan tot uw beschikking.

 

FM Universities is een divisie van Lesterius Groep

De Lesterius Groep biedt ook andere diensten aan:

Development & Consultancy

Development & Consultancy

Lesterius ontwikkelt softwareoplossingen op maat. Administratieve toepassingen, CRM-applicaties, stockbeheersystemen enz. Wij zorgen ervoor dat uw processen en applicaties, zowel intern als via het web en mobiel, zoveel mogelijk geïntegreerd worden.

Hosting

Hosting

Uw toepassingen moeten in een stabiele en betrouwbare omgeving kunnen functioneren. Wij bieden verschillende hostingmogelijkheden aan, volledig op maat van uw noden.

Add-ons

Add-ons

Soms kunt u tijd en geld besparen door tools en plug-ins bovenop uw bestaande toepassingen te installeren. Wij kunnen u daarbij helpen.
We beschikken over een team dat die uitbreidingspakketten ontwikkelt en afzonderlijk verkoopt binnen de FileMaker-community. Maak gebruik van hun expertise.          

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics