FM Universities is het trainingsinstituut van Lesterius

Wij verzorgen exclusief FileMaker-trainingen. Trainingen op elk niveau. Gebruikerstrainingen, ontwikkelaarstrainingen voor beginners, gevorderden of professionele ontwikkelaars en gespecialiseerde trainingen.

Wij coachen beginnende of meer gevorderde ontwikkelaars die vastlopen in hun project of een helpende hand nodig hebben. Al onze opleidingen worden gegeven door docenten die ook werken als ontwikkelaar bij Lesterius.

Het delen van kennis en ervaring zit in onze genen!

 

FM Universities België biedt voor zijn opleidingen een tussenkomst aan via de KMO-portefeuille aan Vlaamse ondernemers (DV.O221554)

KMO-Portefeuille

Gebruikerstraining

Hoe gebruikt u optimaal FileMaker? Tijdens deze sessie van 1 dag leren we u aan om de bedieningspanelen en menu’s van FileMaker te gebruiken, vlot data te verwerken en zoekopdrachten uit te voeren. Leer vlot werken met FileMaker en bekom zo een aanzienlijk productiviteitswinst.    

 

Ontwikkelen in FileMaker Gevorderden

Voor wie zelf wilt kunnen ontwikkelen in FileMaker hebben we een volledig traject van 6 dagen verdeeld over 4 verschillende opleidingen.

Het tweede niveau na 'Beginners' is 'Gevorderden'. In deze tweedaagse opleiding leert u zelfstandig een relatief eenvoudige toepassing te ontwikkelen.

Een coach kan u helpen

Een coach kan u helpen

Wij staan bestaande klanten, amateurontwikkelaars en gevorderde ontwikkelaars graag bij. We coachen ze rond bepaalde thema’s, duiken met hen in hun projecten en helpen waar nodig. Onze meest ervaren ontwikkelaars en ons netwerk staan tot uw beschikking.

 

FM Universities is een divisie van Lesterius Groep

De Lesterius Groep biedt ook andere diensten aan:

Development & Consultancy

Development & Consultancy

Lesterius ontwikkelt softwareoplossingen op maat. Administratieve toepassingen, CRM-applicaties, stockbeheersystemen enz. Wij zorgen ervoor dat uw processen en applicaties, zowel intern als via het web en mobiel, zoveel mogelijk geïntegreerd worden.

Hosting

Hosting

Uw toepassingen moeten in een stabiele en betrouwbare omgeving kunnen functioneren. Wij bieden verschillende hostingmogelijkheden aan, volledig op maat van uw noden.

Add-ons

Add-ons

Soms kunt u tijd en geld besparen door tools en plug-ins bovenop uw bestaande toepassingen te installeren. Wij kunnen u daarbij helpen.
We beschikken over een team dat die uitbreidingspakketten ontwikkelt en afzonderlijk verkoopt binnen de FileMaker-community. Maak gebruik van hun expertise.          

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics